Followers

Friday, May 6, 2011

lets talks SEX (18SX)





Do you laugh when you hear the word penis?
erk. terkeduq... hahahahaha.


Do you watch porn?
Hahaha.. tipu la kalau kata xpernah.. tp dah lame la kowt..
zaman curiosity memuncak dulu


What do you think about sex?
Not to do before marriage.. kita sebagai perempuan
yang rugi.. Lelaki tak luak pon


How often do you think about sex?
Tak kahwin lagi. sooo. buat ape nak pikir?


What do you think about virgins?
honestly, virginity bagi aku penting la jgk. Its like your only pride.
But aku tgk skrg ni byk yg amik benda ni sambil lewa.
hurm. lantak drg la.


Who will you tag next?
My sis ofcuz sbb dia yang paling kerap tagged aku..
and sesiapa yg terasa nak rating blog dia tinggi la..




p/s : buat entri berkenaan sex mmg ramai tertarik nak baca..
xcaye cube buat *wink*

2 comments:

cik AF said...

yup, dara itu sememangnya penting.

Setuju sangat lau masyarakat negara kita nih diberitahu utk memelihara virgin mereka.

Gud job!

HALIM said...

Hahaha..bagus ni. Ramai yang malu2 nak buat entri macam ni..^_^