Followers

Tuesday, May 3, 2011

BOTAK pelakon JUVANA bace belog aku ! omGEEE...



botak pelakon juvana bace belog aku ????????
arghhhhh * pengsan lapanpuluhlapansaat*..

gilekentanglenyek !
macam mane si botak tuh leh terjun bace belog aku nie?? * sambil mata ke atas n tgn di dgu *
belog yang gile karut...ish2 !   * humble nie..*





siap die suruh aku buat lagi belog \ entry sal JUVANA ! arghhh !
* menjerit sambil lompat tinggi-tinggi..tgn angkt ke atas *

hekek..so..jawapan standard wa...

'insyaallah..kalau ade masa..gud acting bro ! ..

*mestilah kene puji die..baru die nak bce belog aku lagi..pedaaaa *

jawapan standard..haha..padahal memang tiap minggu episode JUVANA aku akan kritik..cewwhh !





credit to botak atau nama dalam ic nye JOHAN ASARI..len kali sile-silelah terjun n bace my belog lagi ye..*muke malu-malu *






^

^

^

^



entry nie yang telah berjaya membuatkan abg botak terjun ke belog saye..heheh..
 


bangga i mak..hekhek...kene heart attack jap bile abg botak komen..huhu..
 


tq abg botak.. : )









p \ s  : next week dh start belaja kembali setelah 5 bulan bercuti..wuwuwuw..manyak takut wow..kene struggle gile-gile ah nie..kene kuat semangat ! yeih ! go ! go !









: : mukebudakmalasnakbelajar : :





3 comments:

♥ adibah mazlan ♥ said...

nak tanya u.. macam mana u crop that comment u with johan.. just leave ur coment at my blog ya.. i waiting for you www.datindba.blogspot.com
nak tanya u guna apa ye crop benda tu.. tq

angelsixteen said...

actually..salah tu..nama dlm ic die johan ariff bin asari =D

hahah

ainol akasyah said...

terkenal dah budak kuim sorang nie..hehe

Botak Juvana Bergambar dengan saya..eheeei