Followers

Wednesday, April 13, 2011

KAMI BENCI AWEK MUSLIM AHMAD !





aku pelik sungguh..pelik tahap gile..
asal ah orang zaman sekrang nie duduk dengki-mendengki??
baru-baru nie aku ade bukak FB muslim ahmad..kenal tak?
kaw memang ngok ah kalau xkenal pemain bola negare sendiri..
aku bukan nk cite sal muslim ahmad tuh.yg aku nak cite sal awek die..
noraida puteh..
aku tak nak pun busy body-busy body nie..tapi bile kawn aku selok duk cakap sal 2 ( dh lame dh nie)..aku pun tengok ah..
not bad ah..



tapi sekarang FB kak noraida xdiaktifkan..sebab ape??sebab dikecam hebat oleh org2 yang memang dengki dgn die..






cantik kan die awek muslim ahmad nie??kecik molek jerk..


fb awek muslim nie xdiaktifkan sebab dikecam hebat oleh org2 yang memang xsuke tgk org bahagie..
serius ! aku pelik..n tertanye-tanye..
sebelum Malaysia menang piala suzuki tuh..ade xkorang care semua pasal pemain bola sepak kebangsaan nie??entah-entah name pun tak tahu..
yang korang tahu kutuk-kutuk jerk..
tapi..bile mas dh menang bukan men..
sampai tepi kain org pun korang nak jage kan??takpasal-pasal awek-awek pemain bola kene tempias..kalau tempias yg bek tak pe..nie..hampeh jerk! 

* eh..eh..tetibe jerk aku emo..heheh*


aku tak tahu lah..kenape org yang buat fan page..KAMI BENCI NURAIDA PUTEH tuh ..motif??motif??adakah kerna cinta anda ditolakkah??sebab muslim ahmad xpandang andakah??sebab kaw xcantik mcm awek die kah??lu pikir lah sendirik..aku pun xtaw nape..








tengok akuh..khairul fahmi xlayan akuh pun atau dengan kate lain..cinte ditolak..aku buat xtaw jerk..aku xbuat pun fan page KAMI BENCI ELIA JEJARIRUNCING ..xdek mase aku nak buat cm 2..aku siap support jejariruncing lag..siapbace belog die+ jdi folower ag ok..so..kite kene terima kenyataan ok !
org dh xnak kaw..nak buat cm neyh..



xpe..xdpt khairul fahmi..dpt amirul hadi pun jadik ah..heheh..berangan itu perlu ok..mane taw jd keyataan! hakhak




eh..eh..u  tengah pikirkan i yerk?hehe..sabo ye yang..u pg men bola molek-molek..sumbat banyak2 gol ye..i like ur hair gile-gilerrrrrrrrrrrr ahhh ! hekhek..xsabar mahu ketemu same kamu..( kalau yer jumpe..berangn je lebeh kaw nie !)

19 comments:

Anonymous said...

silent reader ...yes ! agree 100%..bile mas kalah..kutukgile-gile..tapi..since mas menang..semua benda dieorg nak tahu..sampai pasal tepi kain org pun nak tahu..tulah rakyat malaysia..

Deanna Syaqieza said...
This comment has been removed by the author.
Syira said...

tpy, betul kea itu awek dyea ?

Anonymous said...

muslim n puda dh broke up la..sbb muslim curang !!

Cik Wanyy said...

muslim ngn kak puda da putus . muslim curang . serius , kak puda lg cantik dr awek muslim sekarang .

Anonymous said...

link fesbuk muslim?

Anonymous said...

hadoi bape banyak aweks die?? aku pon minat gak kat muslim tp tk de la teruk sampai tahap gaban nk benci2 awek die.. ishh baru nk ske muslim tau die curang terus kecewe ngn penyakit curang mencurang nie simpati aku ngn awek die.. tgk cm aku asal tepi jalan pon aku minat huahua layan jer perasaan diri kang tahan mau mereng.

Anonymous said...

relax r korang...muslim tu sorg je, biar la dia nk couple ngn sape pon. korang nk jeles apesal? bkn sume fan blh kawin ngn dia pun:) wake up girls~ yg penting dia dapat bg msia menang. PEACE YO!

Anonymous said...

setuju sesgt ngn ko punye pendpt....lgpun wtpe mnt smpai over sgt.... koz... dye bukan nye knai pon...

Eyda Amanda said...

serious sy pon minat gile kat dy , tp takdela smpay nak benci awek dy kot !

Anonymous said...

muslim ndak knal qmoe larh..wt pa mw bnci2 awek dya plak...dya pnya hal larh...lw mnat dya pown jan larh smpi bnci awek dya..tgok kmi peminat stia muslim x pown benci2 awekz dya...GO DEFENDER!!!

Anonymous said...

syapa benci awek muslim dya x mnat muslim...SOKONG!!!!!

SHAHIDA SHIDA said...

Yang pentingnya aku minat Muslim Ahmad...

Anonymous said...

pelik2... kemaruk thap cipan... cm org xde otak je...

Fazli said...

pd aq la..personal,mmg agk kurang ajar la kalu bdak yg tlis blog ni nk 'ngok'kn org sbb x knl pemain bola negare je??its not a big deal la sis..

liyanazahirah said...

kesian makwe die tu..die bkn buad pape pon..org2 nie kemaruk thap gaban kan ...

Anonymous said...

kesian kat awek muslim ahmad.. sampai kena maki.. ish2 kesian

Anonymous said...

Muslim x curang. Cuma dorg ada slh fim n x da persefhman lg. X pe la, bukan jodoh dorg kot.

Tukang Komen said...

Muslim Ahmad...
Nasib baik da tinggalkan awek dia...
kalo tak ni la ppuan yang akan kuar masuk hotel jam 3 pagi dengan dia ni./..