Followers

Friday, May 6, 2011

C.O.U.P.L.E itu satu KEHENDAK atau KEPERLUAN ?



couple itu satu kehendak atau keperluan ?? to me..couple itu satu KEHENDAK okey..bukan KEPERLUAN..

apa-apa pun jawapan korang..make sure..jagalah batas-batas nye okey..jangan sebab CINTA korang nak bagi semua free of charge..Sebelum buat apa-apa..pikir lah yang kat atas nu ha..yang dok mandang n memerhati kite 24 jam without stop..kalau kat dunia bolehlah sorok-sorok salah..kalau dekat atas nt..kaw nak sorok tang mana ? so..pikir dulu before do something..sebab sesal dahulu pendapatn , sesal kemudin tak berguna dah weyhh !


p \ s : yg dia atas itu gambar bersama adikku ye..jangan nak buat kontrovesi lah ! sepok kang !teringat pulak..my adik kate ustat kate couple itu satu dosa..

1 comment:

ABU said...

sangat setuju dgn pendapat anda..hehehe