Followers

Wednesday, February 9, 2011

perempuan2 hati busuk!

wah!
bangun-bngun tidor tadi dapat mesej dai mirul..
dia kate uncle dia dah bace blog saya..
(kebanggaan + kemaluan sekejap)..
tapi..yang saya nak cerita bukan pasal uncle die uh...
yang saya mau cerita pasal group2 pompuan berhati busuk!


ye!
i admit!saya buat blog neh sebab saje2 jew..
bukan sebab nak jadi glamor or cari publisiti murahan!
and..saya pun tak tahu..ada ngak yang nak dengki2 neh..
(ye!saya memang xsangka!)

group perempuan+hati busuk nie dengan banggenye
tulis dekat twitt + wall fb + status MS dia..
kata saya tengah mencari publisiti murahan dengan cerita2 bodoh saya!
saya tak de kerja nak buat sampai nak jaja cerita about my familia..



antara ayat'hentaman' mereka2 untuk saya..



 : Ala,minah tu just nak cari publisiti jew kot...bukan best mane pun blog dia..geli je aku bace
      
      
       ** kalau saya nak cari publisiti murahan \ mahal pun..perlu ke awk kisah2??and..dah tahu geli+xsuke bace blog saya..xpayah bace..saya tak pernah pakse sape2 baca blog saya!and..saya ada pertayaan mau tanya itu minah...ini blog sape punye??saya kan???so,its up to me lah mau tulis ape2 sahaje!





: setakat dok sibok2 tulis pasal adik dia dapat masuk sekolah terbaik malaysia..buat pe..adik aku pun boleh masuk situ..


     ** wah!terbaik malaysia tue...sape tak bangge bila adik dia dapat masuk sekolah 'terbaik malaysia'tue.??dapat duit RM100 pun dah kecoh2 dekat FB..nie pulak bila satu2 nye adik saya dapat masuk 'sekolah terbaik malaysia' tue...bangge woo!!owh!kalau rasa adik awak dapat masuk sek tue..baguslah..!!xpayah lah nak kecoh2 dekat twitt and wall FB!!







: ala,minah uh bangga ngat lah adik dia masuk smk sains tu..entah2 pakai orang dalam..almaklumlah mak bapak kerja goverment..


     ** ish2!!!dasar mulut longkang lah minah nie! first,..only my mummy jew work goverment..my daddy work swasta..(kalau nak kutuk2 pun kaji2 lah dulu fakta! )for  ur information..my famili..xpernah nak guna care mudah untuk peroleh hasil..!!cam tu ngak my adik...dia dapat excellent rizax in PMR,so memang di LAYAK dapat masuk 'sekolah terbaik malaysia'tue..!
sekiranya kiteorang guna orang dalam nak buat apa-apa xda lah sampai sekarang my eldest sister still work dgn swasta! and..saya sangat bangge sebab mama saya kerja goverment!!!




: ala..PMR thun lepas bapak lah senang..memang lah adik dia leh dapat straight A..dpt masuk SASER tu pun naseb bek jew...kalau aku dapat soalan senang cam tu pun aku boleh buat...



         ** owh! i admit..pmr last year punye ques agak senang..tapi kalau setakat senang tak ade usaha nak belajar xkan boleh jawab jugak! adik saya dapat masuk sk itu mungkin bagi orang lain nasib baik jew..tapi xbagi kami sekeluarga..adik dapat masuk sebab dia memang terbaik dan terbaik!!!




: aku tak boleh blah betul..tadi aku bace lah blog bekas student ex-sekolah aku neh..ala!gedik sangat nak toching2 adik die xde..bukan adik die pergi mampus pun! g seremban je kot..ala..setakat masuk sekolah seremban tu..tak payah lah nak bangge2...go to H*** lah ! adik beradik xboleh pakai !



    ** ini minah memang sah2 mulut macam longkang!first!saya dah kata..if xsuka bace blog saya,jangan baca!suka hati saya lah nak tochng o ape2 jew! if awak ada dekat te,mpat saya pe awak rasa? tak pernah-pernah stay jauh2 dengan dia..nie firts time dalam hidup stay jauh dgn dia!
and..memang saya bangge! sebab adik saya dapat masuk 'sekolah terbaik malaysia' tue..korang boleh masuk??adik korang ada ke masuk situ?and..meh sini,saya nak cakap sikit...
student2 yang diterima masuk ke sekolah tu hanyalah pelajar lelaki terbaik malaysia dalam pmr..dan adik saya antara 200 pelajar terbaik! so what?! memang sya bangga..sat ag mahu masuk paper lak sal neh..
FYI..saya sangat sayang adik saya! and my parents sentiasa didik kami untuk jadi orang yang berguna!bukan yang tak boleh pakai..bukan anak yang mengahbiskan duit mak bapak jew!















**ana tak bace pun twitt2+fb2+MS2 mereka..just dapat tahu dari my member...disebabkan my parents tak pernah ajar saya untuk jadi kurang sopan...disebabkan my parents xpernah ajar saya untuk melenting..so..when dapat tahu about this..i just smile..ALHAMDULILLAH!ada juga orang yang mahu dengki2 dengan saya..ada juga orang yang  'prihatin' pasal saya and my famili..
terharunye saya......











7 comments:

Anonymous said...

wah!
dasar mulut longkang..sabar ye dik..dugaan...

cik bubu said...

lepak lah ateh..pompan2 cmtu mmg ta tahu malu.. eh cilap.. mmg ta puas, lau org len lg BAGUS dr dy.. chill babe... dpe muke ta malu, dah bce blOg org, na bsing2 plak..sb blOg dpe tade org bce, ta pon tade blOg..sb tuh jeles ! n sal adik tuh,, dpe na kesah ape? adik dpe BODOH ! 2 yg dpe bengang, sb adik dpe, ta CERDIK cm adik awk..n sal parents.. yelah parents dy keje CABUK je kot..tuh yg cm SIAL je mlot msing2..so chill aje lah babe

Anamedolla said...

anonymous : tqvm..besar nye dugaan untk budak kecik mcm sy neh.. : )


cik bubu : 2 lah cik bubu..kite doakan jew lah adk die jd cm adik sya..:)

Anonymous said...

sial nyew pompuan2 tu..
kang aku dtg lah umah diorang siap lah..
sian cik kak aku yew..be strong ye cik kak..
kiteolang2 sentiase ade untk kamu..

Anonymous said...

relax dyna...
sebab aku tahu koe xmarah lah aku bg tahu..hehe
xpayah care lah pasal dia..

aDdA eRyDa said...

die jeles la tuh dik... xyah layan la.. bajet lak die tuh bagus.. cakap saje xgne lorh.. hampeh...

Anamedolla said...

haha..
2lah..balik2 die yang skt hati...