Followers

Wednesday, February 9, 2011

kezutan!




wah!
balik2 dari kerja terus bukak blog...
kezutan melanda saya..
mula-mula tak percaya..
puas dibukaknye mata nie luas2..
sebesar-besar yang mungkin..
sampai terbeliak bijik mato deng...
puas deng tatap lappy deng..
betol kow neh??



waaaa!!!!!!!!!!!!!
betol2..
dalam 2 minggu folower saya seramai 50 orang..
(ish! mende lah nak kecoh2 pasal neh)
haruslah!bukan senang maa..
kalau setakat mintak orang baca blog kita tu..sonang eh..
bukak jew..and mintak dieorg bacew..
but..
mau tarik perhatian dieorg follow blog 2 susah..
if dieorang xsuka bace story kita..jangan harap lah mau follow2...


and..
kebanyakan yang follow my blog..
dari person yang memang saya kurang kenal + tak kenal..
a few person dari my familia....










TQ sebab jadi folower saya!

sayang kamo-kamo-kamo-kamo-kamo-kamo semua..
(berapa banyak kamo daa..)..








antara my fabv followers and readers....



my sueqa and her bf..abg azim(saya suka panggil abg dugong) :)







my mama..
neh memang wajib lah tengok blog saya hari2..
nanti bende yang xbekenan..die mintak lah delete kan..
(pengkritik utama blog saya)-heheh




my eldest sister..Dafmil shaqiera..

kakak saya yang nie pengkritik yang kedua..hahaha







my second sister..dafnie syaqiena..
pengkritik ketiga-heheh




my aunty..
adik mama saya..

*baru 2,3 hari nie lah baru die rajin membaca my blog..
yang penting!
dia salah sorang my followers...-hehe


natasha evans(2 nama FB die-saya tak tahu naam sebenar die)-hehe

sapekah dia??
bialah rahsia..
2,3 harinie memang dia rajin skodeng blog2 saya...
sebab entry2 yang saya buat memang untuk dia + ada kait2 dgn die
hehe..




ini olang..my first follower..kak nani
ini my kazen punya wife merangkap kakak ipar sedara saya
waktu saya mula2 buat blog neh(xtulis pe2 pn)
dia dah jadi folower saya!
and..
dia yang manyak tolong saya...
waktu dia tengah keje2 pun saya ganggu
heheh





ini olang..my fabv folowers...-haha

i like call him 'badut'-hehehe
nothing 2 say about him..










hasanah..
kawan lama saya waktu primary school..
dia pun ada blog..
e.n.h blog..
add ye kawan2 semua..


nie anak sape neh?
haha
ini budak kawan adik saya..
kecik jew badan die taw..comel..
senang untuk dibuli-hahaha
dia antara folowers saya yang suka sangat2 skodeng2 blog sy..
pas 2 komen2..
tq ye adik..-haha



and..
folower saya yang ke-50 adalah..



taraaaaaa!!!!!
 (sorak ramai-ramai)-(tepuk tangan semue)

abang jerry.-hehe
abang jerry nie my kak adda bf...
kak adda tu kakak angkat kawan saya..
kak adda tu jugak kawan kazen saya..
kak adda tu jugak kawan kak tanti..
kak tanti tu pulak kawan sueqa saya..
sueqa tu pulak kazen n gf abg azim saya..
abg azim tu pulak bf sueqa...

ish!
sudah2..fenin..fenin
hehehe












**manyak lagi mahu story..tapi,,cukup sampai disini-hehe...tq kepada sape2 yang support Anamedolla yew..:)-



7 comments:

enqa meddeyna said...

HAHAHA...ooo pndai yer..curik gmbr sy ! wah3..
hape dahh...cri lah yg cOmey skit..
2 gmbO ngah mkn lah

Anamedolla said...

ahahaha..
sy suke gambar neh..sebab saya yang snap
hahaha..
like2..
miss duit abg azim..
hahahhaa

aDdA eRyDa said...

waaaa disini sy ingin bgth sy amat bbangga skli.. kahkhakhakhak... awat yg last skli tuh da jd pening... hahahahaha....

Anamedolla said...

hahaa..
yang bawah sekali tu mseti lah bagi fenin2 sikit kak adda..
nak gtaw+jelaskan kat semua orang sape sbenarnye fllower y ke-50
hahah

Anonymous said...

ramainye follow dia..

imran mania14 said...

haha....ni kuarge evans gak ni erk..huhu..but thakz laa yerk msok an sye skali huhu

Anamedolla said...

sebab sy bek..sy ltk lah pic kamo adik ku imran..hahahah

yes!welcome 2 evans famili.haha