Followers

Thursday, February 10, 2011

anak ibu :)







alamak!
sian anak ibu neh erk..
eh2..


ohohohhohoho!!!!
tidak2..
tu anak menakan cek...anak my kazen..
wan erlisya shaukina namenye(xtahu betul xejaanye)-hhhe



firts saya tengok video neh kat FB...
bapak ini budax tag dekat saya..
waktu watch ini video saya with my sueqa.
terbahak-bahak kiteorg ketawe..
sampai guling-guling bawah meje(dah sampai tahap selok)
sampai tengok ini video banyak2 kali..
hehe




alololo..
cian anak menakan mak teh neh yew..
mak teh bukan sengaje ketawe..
tapi mulut mak teh nie nak ketawe jew-hehehe
eh2.bukan makteh jew selok ketawe..
sueqa lagi selok-hehehehehhe
xpe2..
nanti makteh tolong puk abah, ibu and abg long untuk lica ok..
-hehehee-
suke2 jew ketawe kan lica yew..
ish2...
-hehehehehhehehee-





actually..
parents ini budax bukan mau dera ini budax yew..
sebab dioerang xmau anak dieorang tidor dalam keadaan kelaparan..
so dioerg terpaksa lah pakse itu budax makan
even budax tu dah ngantok tahap cipanzzi...
cipanzzi pun kalah
-hahahahahaha-






pesanan kepada ibubapa yang punyai baby\anak kecik :        jangan tiru aksi ini di rumah.. : )















*** dont curik2 ye ini video..nanti i futun tangan u all.. :
)


2 comments:

enqa meddeyna said...

ble tgk video neh..sy manyak geram woo same ibu n abah dy..
ciann woo anak MA neh.. hehe

Anamedolla said...

alolo!
cik enqa geram lah ngt..
odhl die yg selok ketawe
hahahhhaaa