Followers

Friday, May 6, 2011

"Wacana Pengenalan Bersama Bro Wacana"




nama aku Deanna Syaqieza..pelik kan??hahaha..baru je 5 bulan berjina-jinak dalm dunia blog nie..masih banyk benda kena belajar n harus belajar.makin dekat nak sambung belaja nie..makin aktif tulis blog..dalam sehari tuh ade alah3-4 entry aku buat..tu ikut mood n tahap kecergasan otak aku lah..


blog aku diberi nama BILA JEJARI MENAIP..actually aku pun tak tahu nie kali ke berapa dah aku tukar nama belog..tapi rasa2 nye nie yang terakhir..mula aktif berblogging since januari 2011..masih baru...kenapa pilih nama BILE JEJARI MENAIP ?

sebab aku rasa unik and ade maksud tersirat..bile jejari aku nie menaip..macam2 cerita keluar..yang tak patut cerita pun aku nak cerita..lagi satu..tiap kali aku menaip je..idea mencurah-curah bak air..kalau tengah2 tulis 2 datang idea baru..kena buat jugak hari 2..kalau tak mmang xsenang duduk lah..lagi satu..nama belog nie diberikan oleh silent readers..aku pun xtahu sapa..tiap kali komen annomos sokmo..

dalam blog ni ade macam-macam..but aku suke cite sal ape jadi kat aku..n famili..senang kata lah..belog aku nie mcm diari begerak aku lah..sampai satu ketika..aku menagis gile2 BABY lah bile menulis blog sebab tacing sangat...haha..kuat gile penangan belog nie.ada saat..aku tak leh dudk diam bila belog xdiupdated..rase susah hati wow !hahah


anyway..thaks to abg wacana ye sebab buat cntent nie..terbaikk !



9 comments:

anismelon said...

salam perkenalan..singgah dari blog bro wacana..:)

*anis na ajak join nie..jom singgah and join...

http://anismelon.blogspot.com/2011/05/jom-jiwang-sekejap.html

en solo said...

berblogwalking dr blog Bro Wacanaku...
selamat berblog...
senyum selalu ok [^_^]



http://solomolo.blogspot.com/

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n said...

salam singgah.. n follow .. dr blog PW ^_^

mcm ni lah said...

blogwalking sampai ke sini dan terus follow

Srikandi Bonda said...

blogwalking ... dr blog bro wacanaku. salam kenalan, follow jgk

Nabila Huda said...

bw dari bro wacana.. follow u.keep blogging.. kita sama.. baru 5 bulan berblog..hehe

mas saari said...

salam singgah dari segmen PW...
happy blogging!

nanibahaudin said...

dari blog bro wacana..
salam kenal.. ^^

M Fizan said...

singgah dari blog bro wacana..
salam perkenalan..
feel free to follow me :)