Followers

Monday, May 9, 2011

kau curi gambar aku n set as profile pic at FB...now kau add aku as frends..waterpark !



ok..lets talk about cilok mencilok nie ok.petang tadi..tengah chatting dgn president of MPP ( majlis pegerakan pelajar ) *aku pun xhengat dah hapeh.. *  as usuall lah..bile budak lower six baru masuk..si president lah jadik mangse..lagi2 bile si president tuh bukan men peramah nye..

tengah-tengah discuss tuh..he ask me..

president : junior..ade two fb ye??

aku : nope..y ?

president : but..who is she?? nampk macm awk..


aku pun terus mencrk..n i find it ! e ! agak2 lah..la kau nk amekpic aku pun kau edit2 lah..nie seme kaw nak..e ! kalau aku jht aku dh print skrin dh fb kaw 2..tpi sb aku bek aku xah buat gitu,

yang paling kelaka..boleh pulak dgn penuh banggenye..die g promote blog aku dgn letak URL my blog kat bahagian info die..TERBAIK !   <<  nie aku shuke nie..ptot la traffic belog ak naik,.hah



gambar yg diambil secare haram !!!!!!!!!


tak apelah..aku tak marah..aku bangge nie..hah ! tak apa..takapa..gambar aku dlm FB tuh pun mg untuk kau pun..kau amek lah ye..nanti set asp.pic..nanti GLAMOUR aku kt FB..asyik muke aku je kan,,

 



p\ s : MUET ! malaysia universiti english test..ehmm...itu subjek bakal membunuh ku !

4 comments:

Farid Haron said...

good luck :D

kim heeruul said...

cun..^^

azlanmatt said...

macam2 jerrr... xpe janji blog kita femess..

ABU said...

eh..bahaya maen curi curi pic ni..
aku pun pena kena sekali..mcm har har je..:P