Followers

Saturday, April 16, 2011

Mia Sara Nasuha..ape dh jadi???









balik dari kelas..aku terus bukak laptop and bukak my email..got satu pic yg kawan yg aku knl dr blog send about 3 hours later.. my firts opinion when aku tengok gambr yg dihantr..not bad this girl..look so cute...and...........mature....should i said too mature ?? hmmm..

sebab kawan blog aku nie kaki gosip..she ask me this ques :



 aku kurang faham mengapa Mia Sara digayakan seperti seorang dewasa? Comel tu memang lah comel, tapi tidakah ianya terlalu dewasa untuk kanak-kanak sepertinya.kite faham..die tuh pelakon..tapi tak ke lebih sangat bergaya untuk sorang kanak-kanak mcm tu??she look to mature..and look to old dr age die..pe komen kau??serius..she look so cute..but die akan nampak lagi cute if she wear something yang sesuai ikut age die..kau ce komen sikit??serius..aku xpuas hati..










ehem..ehem..* test suare ..

wahai cik blogger..aku pun xtaw nak komen ape..but..honestly..mia sangat-sangat comel..i wish she will be my sis one day.hakhak !about that pic..actually..kalau aku tengok dr gambar atas..sure-sure lah mia time tu dekat ABPBH..about baju tuh..cantik.tapi maybe lah mia xsesuai pakai baju tuh..but..who know..maybe baju tu di-sponser..kalau aku..org nak sponsor..aku pakai jerk..xpayah nak bazir-bazir duit beli..lagi-lagi kalau famous designer..so..to jerk ok komen aku..hah ! aku pun xtaw napekau tanye aku soaln cm tu..kau ingat aku pengritik ke??owhh ! tidakkkk !



serius ! aku suke gile gambar nie..mcm mak ngn anakpun ye aku nengok..lisa ! u sangatttttttttttttttttttttttt cantikkkkkk !   












cik blogger..takkan arh...kau harap Mia pakai cm nie nak pergi majlis-majlis  yang grand mcm nie?? aduyaii !






2 comments:

enqa meddeyna said...

mia sara artis kot..bia la dy na pake cmne pon..dy tetap comel kot

iday said...

kalau dia pakai baju biasa yang sesuai dengan umur dia pon apa salahnya,,takkan la ada orang nak kritik cara pemakaian dia,,budak-budak kan,,dia pakai baju yang last tu nampak comellll jer :)

well,,lain orang lain pandangan dia kan :)