Followers

Thursday, April 21, 2011

featured in kosmo and utusan..




pagi yang sangat membengangkan bile my best friend kolling2 and nages sebab parents die dh pergi umrah..to Niza..relax lah der..aku pun pernah rase pe kaw rase..waktu aku kecik lagi taw..akuh relax je..huhu..

ok2..back to our topic..kaworg dh belik ke nespaper hari nie??bukan aku yg featured in kosmo n utusan..tapi atuk akuh..pasal ape??korang ingat x akuh penah mention pasal duit-duit nie??klik link nie kalau rase2 dh xingat tuh,


,http://deannasyaqieza18.blogspot.com/2011/03/see-you-in-court.html?


yeii ! patut ke akuh bersorak o sedih sebab atukakuh featured in newspaper??akuh pun tak taw..hekhek,,


klik link dkt bawah nie kalaw nk bace news selanjutnye..

DARI ARKIB BERITA HARIAN..

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0421&pub=Utusan_Malaysia&sec=Jenayah&pg=je_03.htm





RM 67 , 800 ok ! bukan sedkit tuh der..akuh boleh kawen lagi gune duit tuh..*berangan lah pulakk ! *
serius ! akuh rasenk sepok je org yang cilok-cilok duit atuk akuh..erhgg  ! org tua pun kau nak kacau hidup die ke der ? !



DARI ARKIB KOSMO..



http://kosmo.com.my/kosmo/arkib.asp?y=2011&dt=0421&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_09.htm







atuk akuh masuk newpaper..atuk kaw ader?? * mukebelagak*..hikhik..tak dek lah bangge mane pun..sebab bukan benda n sebab yang baik..ape-ape pun..i wish..itu orang jahat akan kene tangkap ASAP..n bagi jerk ah hukuman gantung sampai mati. !









2 comments:

etieQzoNe said...

bese la rmbut sme itam hati len2...hope owg yng wt tuh dpt balasan kelak..

follow me

http://etieqzone-aqbaek.blogspot.com

budak kampung said...

kite bakor je orang yang suke menipoo tu...bakor je bakorrrr