Followers

Saturday, January 22, 2011

permulaan..

kalau cerita hidustan,masa ni lah dh nak start lagu..kalau nak belajar,masa ni lah sibok untuk mencari buku-buku.and kalau baru nak belajar berjalan,saat tu lah parents sibok menunggu sambil berkata 'tak teh,,tak teh'.or dengan kata lain,setiap apa yang berlaku mesti ada titik permulaan.

so,this will be my blogging world.terlalu excited taw sehinggakan balik kerja tadi tak nyempat-nyempat nak mandi.hehe.bilik air sudah siap menanti.air2 pula sudah siap menunggu untuk dibazirkan.badan pun dah berbau masam  semacam.lagi masam lah bile bercampur dengan perfume yang every hour terpakse disembur
:)..sabar lah wahai sang badan.tuan mu  terlalu excited untuk memasuki dunia bloggingnya.


so,apa aku nak tulis di entry pertama aku neh?i have no idea right now.just give me time to thinking,hehethe better is membersihkan diri yang sudah berbau ini.sebab idea memang susah nak kuar if badan berada dalam kondusi yag tidak selesa..haha(padahal memang no idea lagi)hehe.

2 comments:

Anonymous said...

oit!akhrnye ka jd penulisblog..
bek pnye
pe jadi blog lame koe?
gud luck cys!

AnaMedolaa.. said...

tq alot...
titlr sbgai pnulis 2ggi sngt lah.haha