Followers

Sunday, January 23, 2011

OMG!

as usuall,Ana kembali ke jelapang teguh(JT) untuk membuat lesen.and as usuall jugak berseoragan sebab member yang sekali dengan Ana tu terpaksa tunde hari lain atas seab-sebab tertentu.Tengh2 sibuk menunggu nama di panggil 4 register Ana pun stay lah kat luar office JT.

Ok fasal lesen2 neh tolak tepi lah ye.yang Ana nk story mory sikit kat diari malas Ana nie fasal apa yang Ana lihat time dekat situ.Ada sesuatu yang memang menarik Minat Ana.Ada sepasang kekasih yang kebetulan sit behind me.tetapi both of them same jantina.memang kompom kekasih beb!coz kemesraan yang dieorang tunjjuk tu mengalahkan member.yang menjelikkan Ana ialah mereka tanpa segan+silu boleh plak berpeluk-peluk dan romantik-romanyik.oit makngh!neyh dekat tempat awam beb!isyyhh!geli lah Ana nak cerita.Yang berlagak macam lelaki tu sah2 lah pengkid.Berpakaian mengalahkan lelaki.Berseluar baggy dengan t-shirt longgar berkolar with cap.Yang perempuan tu pulak.maik aiiiiiiiiiiiii!seksi seksaa gitu.muka tak lah lawa mana.tapi pakaian kalahkan ariis gitu awwwwwwwwwww....make up mampan mengalahkan opera cina!isy!Ana tak nak lah kutuk labih2 fasal pasangan tu.tambah dose Ana jew..cuma..

Apa yang Ana nak cakap kat sini fasal pergaulan tanpa batasan a.k.a terlalu bersosial.First,ana nak tanya,tak malu ke beraksi 'mesra alam' di khalayak ramai+ tempat awam?nak tunjuk loving kapel dan romantik sesangattt,tapi tersalah tempat.Bagi Ana pasangan macam 2 semakin berani nak show off.tak kira tempat.terlalu 'open minded' sehnggakan ketepikan soal maruah dan sebagainya.*sambil geleng2 kepala..
 
sebut fasal topik neh.tiba2 nak je flashback zaman Ana sekolah.Ana mengaku,Ana banyak+terlalu ramai mempunyai member macam tu.Yang lelaki sibuk nak jadi perempuan,pompuan pulak sibuk nak jadi laki.Ana tak lah nak diskriminasi terhadap dieorang.Apa yang negatif o bad habit dieorang kita push tepi.Asalkan tidak menjejaskan hubungan persahabatan kiteorang.cukuplah tu..Ana pun kawan je macam biase dengan dieorang.

apa yang Ana story tadi tu bukan nak memburuk-burukkan orang lain,tapi just sebagai renungan bersama...

NOTAKAKIANA:Ana nak sangat suruh Remaja highlight topik neh.mesti meletup gitu!




2 comments:

Anonymous said...

awak!tahniah..hehe..rupe2nye awak neh ada bakat menulis ye..gud luck
saya selalu follow awk..

AnaMedolaa.. said...

tqvm..