Followers

Tuesday, January 25, 2011

keexcited..kemaluan melanda....

ini ali waa bangun tidor manyak pagi...tepat jam 7.40,itu kak zura,(waa punye cikgu driving skool),sudah terpacak dekat depan rumah waa...waa dengan muke bangun tidur + manyak tahi mata pun telus masuk itu kereta..our first destinasion, MYEG near industri ( laa lu xtaw lu pergi search itu google maps laa..)
kiteolang pergi situ bukan untuk renew roadtax kereta..tapi, sebab waa mau ambil waa punya statik exam maa..

waa sangat excited maa...buktinye,waa olang pertama sampai untuk amek statik exam.waktu waa sampai,itu abg man ( waa mau cakap sama lu olang,itu abg man manyak ncem) baru je mau hidupkan itu lights sama aircond.waa dengan muke cantik  bagi smile yang manyak cantik pada itu abang ( waa manyak suka itu abang punya mata..)

kan waa dah kata..waa olang pertama sampai..
lepas waa register sama itu abang man,waa terus masuk kat dalam statik room..waa manyak suka..sebab waa sorang jew dalam itu bilik..

waa pun tak tahu bila waa punya cikgu snap ini gambar..waa pun tak tahu kenapa waa duduk macam itu..hehe

waa mau cakap sama lu olang,komputer yang waa pakai itu,bagi waa manyak ong maa..why?sebab waa dapat soalan manyak senang maa..


waa manyak cinta sama lu lah !!!!!

sebab itu komputer jugak..waa dapat manyak baik punya rizax..waa sama waa punya cikgu manyak gembira maa...waa manyak gembira lagi bila waa olang pertama yang dapat buat itu soalan dalam masa kurang 20min maa..waa cinta sama lue lah!

 lu nampak x apa waa nampak?manyak hebat waa maa walaupun cukup2 makan...hhehe..
look! waa sudah kata , waa jawab kurang 20 minit..waa manyak bangga sama diri waa..  : p
hah! tu nama waa..manyak sedapkan?heheour second destination is :jelapang teguh ( JT )...sebab waa dah pass waa punye exam..waa pun pergi masuk itu amali class..waa cakap sama lu..waa manyak bosan maa..waa boleh tidor sampai keluar itu air liur ( rekaan semata-mata),jatuh saham waa...

lepas waa habis itu class..waa dengan excitednye , tunggu waa punye cikgu dekat litar..sebab apa? sebab waa mau drift maa..hehe..bukan2..sebab waa mau drive maa..waa manyak excited.


before drive , tangkap gambar dulu..tq 2 kak lili  (itu perempuan manyak cantik..waa suka sama die ! )  
waa yang drive itu kereta kancil..waa manyak suka maa...tq 2 kak lili coz be my good fotographer!


notakakiana :  Ana berloghat cina untuk entry nie,sebab tadi,ada sorang apek kata Ana                       
                                             manyak comel...(kemaluan melanda)...' waa cinta sama lu lah apek!)

No comments: