Followers

Sunday, January 23, 2011

cerita basi: 2 in 1

entry nie patutnye dah lama Ana poskan.tp akibat terlalu sibuk + blog lama terpaksa ditutup,baru la nie Ana berpeluang nak story dekat korang+buat blog baru .jjur!sedih juga sebab blog lama terpaksa ditutp.yelah folowwer pn xtahu perihal 2.tapi..nak buat macam mane..*muke sdh..
ok2..ttup cerita pasal blog lama 2.this time Ana nak cerite sikit pasal my sis+mummy birthday this month.
ye!this month.

xdelah celebrated besar-besaran.just buy a cake,sing birthday song,potong kek,makan,and talk2 and talk..
but,i think this is more interesting.coz thiz year celebrated kak long and mama bezday serentak..ye..serentak.
b4 this,xpernah pun nak celebrated same2 coz masing2 bz(including me)..so..Ana pun xnk ngomel banyak2..
just see this pic..layannnnnn!!!!




dr depan: Ana ,kak long,mummy
br belakag :my youngest bro,dady,my eldest bro





kan saya dah bilang...2 in 1 birthday..


yes..idea untuk celebrated 2 in 1 birthday ney dr my abg..if die xbuy cake neh,(kiteorg pun tak tahu plan die neh)xwujud lah entry nie..*he like made suprise!


oh ye..if Ana rajin.Ana upload lah video time neh yew...


moge mummy n along panjang umr and dimurahkan rezeki..
:)


yes!mummy tahun nie sudah 50.kenape xpercaye?hehe
(sy sendiri xpercaye)









NOTAKAKIANA: time neh,my 2 sis xdapt pulang ke rumah,,i admin i miss her.:)

4 comments:

Anonymous said...

kak ana..teruskan menulis ye..best2..
god luck!

AnaMedolaa.. said...

tq

Anonymous said...

jap2..ne dapat name ana neh?
haha..
sweet nagk..anamedolla..
nanti story lah macam mane dapat name 2 ok..

AnaMedolaa.. said...

mane dapat?
ha!nantikan entry seterusnye annamedolaa..