Followers

Saturday, March 19, 2011

menghitung hari..

menghitung hari ke tarikh 23 hb mac 2011..tarikh yang akan merubah nasib shaye..tarikh yang akan merubah status hidup n kehidupan shaye..Tarikh yang akan menjad penentu buat segala-galanye..Tarikh yang akan menyimpan seribu satu kenangan n tarikh keramat yang akan 'meghantui' hidup shaye..seumur hidup shaye..
kalau nak diikutkan hati...Bialah tarikh tuh xpayah datang..kalau boleh nak sangat-sangar undur masa..kebelakang..asalkan tarikh tu xsampai..Tuhan je yang tahu bertapa nervous + takut  nye shaye rase saat nie..menanti tarikt tue tiba..Tapi..tarikh tu tetap akan menjelma a few days from now.. Tuhan berilah kekuatan untuk shaye !Tuhan berilah shaye ketabahan yg xpernah shaye miliki sebelum nie on that day n on that time,,,,Tuhan..bantulah shaye kawal emosi shaye pada waktu tu..tak kire apepun yang terjadi.make me strong..
sebab.............................
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.

.
.
.
..
.

..
.

SHAYE TAKUT RIZAX SPM SHAYE XBAGUS N XCAPAI TARGET YG MY MUM TARGET ! WAAA ! KETAKUTAN MELATUN-LANTUN....MOOD : HISTERIA + SAWAN....


1 comment:

adan said...

asal nak takut? tunggu je..
cemerlang atau tidak.. itu tak penting kot.. sebab rasanya awak dah buat yang terbaik menjawab soalan kan... yang penting awak dah buat yg terbaik..

maaf komen kat sini er...

salam perkenalan... ^_^