Followers

Friday, February 11, 2011

bb kite jew.. : )








awak,terima kaseh sebab terima saya seadanya.awak sanggup terima kekurangan dan kelebihan saya.terima kaseh untuk segalanya..saya sangat2 terharu..even..kadang2..saya selalu 'buli'awak..selalu 'ketuk2' awak..tapi tu tak bermakna saya tak syg awk..-hehe-(buli2 manje)..



awak,terima kaseh sbb sudi melayan kerenah saya yang mcm budak budak.mesti awak bengang kan?lau ade pape jadi jek mesti saya akan mengadu kat awak.kesian awak.saya taw awak rimas dengan sikap saya.ye,sy taw sy mnje.sikit sikit nak ngadu kat awak.sory awak.tapi..saya pun tak tahu.selagi saya xmengadu dekat awak.selagi tue saya rasa xselese..ye!betul!sebab bg saya..awk lah tukang setlekan masalah sy..  : )


awak,sy mengaku..bila sy ingat pasal awak je,saya menangis.saya jadi takot.saya takot saya akan kehilangan awak.tapi awak kate jgn risau sbb awak takan tgglkan sy.terima kaseh awak.dan sy harap bende tuh bukan angan semata mata.



awak,once awak da terima sy mknenye sy kene terima awak jugak.awak jgn risau ye.sejak kite mula 'kenal' dulu sy da boleyh terima semuanya tentang awak.even..awak 'boroi'..even awk selalu kol me 'badut'..even awk suke sangat buat sy sakit hati..tapi..tu semua diri awk sebenar..i accept..even..saya tak suke awk kol me 'badut'-hehe


awak,kadang kadang awak ni klaka.besh jew sy rase.nak taw kenapa?sbb awak salu wat saya rasa bhgia dengan awak.kadang2..saya nak merajok dengan awk pun susah..sebab awk terlalu 'pandai' cairkan hati saya..sampai saya ketawe mcm org gilew...mcm semalam..(rahsie kite berdue..)


awak..kadang2..kite susah mau fight2..sebab apa?sebab awk selalu mengalah..awak selalu kate 'sori' even awk tak buat salah..even tu salah saya..saya tahu kepala saya bukan keras macam batu..tapi keras macam batu-bata..tapi..awak tetap sabar dgn saya..saya tahu..awk hate saya bile saya majok2 dengan awak.sebab awk rasa sy mcm budax kecik even dah besor..tapi..saya suke majok2 dengan awak..sebab sy nk awk pujok sy.sebab apa?sebab bila awk pujok saya.mesti awk bertukar(mcm ultraman) jadi romantik..



awak..saya sangat2 terharu..bila awak kate lagu bila cinta ( by aliff aziz n juana) ,  untuk saya..-hehe-even lagu tu bukan awak buat..even..bila sy mintax awk nynyi awk akan kate..suare awk mcm aliff aziz jugak..waktu awk ckp mcm tu sy rase sngt2 kelaka..sebab waktu tue baru saya tahu awak neh kelaka..



awak..saya sangat2 suke awak..sebab awk xpernah tanye saya pasal 'bekas2 tapue' saya dulu..sebab saya tahu..awk xnak saya ingat pasal 'bekas2 tapue' saya dulu..sukew2.. : )


awak..tiap2 malam awk akn koling2 saya..bila awak koling2 saya..ade2 jew cerite awk..cerite yang buatkan saya ketawe mcm org gilew..( mcm cerita badut ! )-hehe..awk xpernah.x koling2 saya..sebab awk tahu..saya tak akan boleh sleep2 kalau xdengar lawak awk tu dulu..saya sangat2 terharu..bila awak tengah work.and ade kat site pun..awk still kolling2 saya..( sb awk mg xsukew blz mcg2 sy kan).hehe..even awk bz pun.awk still akn kolling2 and say ' tengah bz neh'..even dekat atas motor pun awk still akn kolling2 and say..'dekat atas motor neh'..even tengah tengok wayang pun awk still akn kolling and say ' mahu watch movie neh'..


tapi..saya xsuke bila awk merajok-rajok...sebab awk memang susah nk dipjuk..disebabkan saya neh xpandai nk cairkan hati awk..awk pun pujok2 lah diri sendiri..(sy mintak maap)..tapi..malam tue..awk majok betol2..sampai saya kolling2 pun awk xangkt..sampai sy xtdor..sampai saya meraung-raung.. : (...(sadis nyew)..



awak..saya sangat2 terharu bila saya sakit and awk cakap..'kalau lah sakit tue boleh transfer2'..trnsfer lah kt sy;..
wah!betoy2 saya terharu..tapi sy xmao trnsfer dkt awk..sebab when awk skt xdek olang mau buat kelaka untk sy.. : )


awak..saya sukew..bila awak bz..awak still akan balaz mcg saya n kolling2 saya..xpun awak still akan chat dgn saya + WC dgn sy..hm..walaupun awk tgh bz tahap cipanzzi..mcm hari tue..even awk tgh bz pun awk still nk WC dgn sy..(sy terharu sngt)..saya sukew tgk awk kerje + bz-heheh


   ** xdek keje mahu buat..maka wujudlah entry neh..bile saya sudah mengarut..maka terhasillah entry yang memang karut marut neh.....


**** lagu sudah ditukar..ikut mood saya sekarang..hahah.like it..















13 comments:

Anonymous said...

deanna!hancur hati aku..haha
bngge pjo siot..hahah..

Anonymous said...

walaweh!!!
kesegalan kamo..mau romance2 disini..haha
lupe..abe die dok jauh dok.haha
besh2

Anonymous said...

cooitt!!!
dyna jadi romantik sudah..haha..
koe mg suke mngarut pn..pe2 pn..suke gile entry neh

enqa meddeyna said...

haloh3.. hehe...
gedik je ! kwang3..
kuikuikuikui..
jeles seyh !
na tulis jgk lah sal BOROI !
hhaaa

Anonymous said...

terbaik sihh!!!!pjo romantik yew?/haha
aq suke ayt koe:
..bile die work pun die still wc dgn sy..
..if die bz..die akn say'sy bz neh'..n sbgainyew..
sweet gilew..i love it..
love pjo!hahahahaa

Anonymous said...

farah say : romantik gile kamo 2neh..haha..bobot sihat?haha..
jom kua..sy bwk sy pnye bf awk bwk bf awk.hehe

Anamedolla said...

anonymous 1 : hancur?asl??bngge kew?haha


anonymous 2 : haha..jauh2..2 jam dr sini.hahah


anonymous 3 : tq2..ala..aku kn mg kaki karut-haha


enqa :jeles?jgn lah..haha..abg azm boroi 1..pjo boroi 2.haha


anonymous 4 : coit! pe love2..haha.tq2..nie bkn reke2 maa.mg betol..hehe


farah : tq2.hehe.bobot mnyk siht.tq coz bg name bobot 2.like2.when?ala..pjo jauh ma.lgpn dye tgh prktkl.cik abe awk dok blkng umh je.haha..nt sy txt k.

Anonymous said...

emma : eh..asl sy komen asyk anomous jew..hehe
pe2 pn..i like this post very2 mnch.hahaha
sweet gile..moge kekal..cewahh!
hehe,,set date,,kite kuar ramai2..

Anonymous said...

finaz sanagt2 sukew dengan entry ne..mesti ana tulis dari hati kan?wah!sangat2 bertuah lelaki tu..sayangnye.xde gambr dia dlm blog ana.teringin nak tengok siapekah dia.hhe.pe2 pun.finaz doakan ana dan die ok.sweet nyew kamo!

Anonymous said...

dyna sengal!hahaha...neh men2 kew or seriuz!koe mg..kaki karut!hahahaha
miss gilak dekat korang2 seme..
kankan kan?miss anamedolla?
hahaha

Anonymous said...

geram2!patot lah koe reject aku.sebab da laki len..hahahah!
curang2!hahahahahahah!...wish u all luck.. : p..

Anonymous said...

wah!sngt romantik..
like this entry

kida_ =+=_ said...

HAHAHA..mengarut je..!!!